Datum: 8-12-2015

 

Almotion is op de precisiebeurs als op het Machinebouw Event aanwezig geweest. Graag willen wij iedereen bedanken die onze stand(s) heeft bezocht .

Dankzij u hebben veel bekende en potentiële nieuwe relaties mogen begroeten. Wij kunnen terugkijken op 2 succesvolle evenementen!

 

Op de Precisiebeurs 2015 hebben wij ons gepresenteerd met ons eigen merk Lineairtechniek®.
De lineaire eenheden van Lineairtechniek ontwerpen en produceren wij geheel in eigen beheer.
 Op de Precisiebeurs hebben wij voor het eerst onze nieuwe lineaire eenheden met KGT spindel laten zien.
Natuurlijk konden wij als importeur van het merk GMT de  micro positionering stages in al zijn vormen laten zien. Als specialist in lineaire techniek hebben we ook onze lineaire geleidingen in alle soorten en maten ten toon gesteld.

 

                            

 

Op de Machinebouw Event waren wij aanwezig met een stand. Er werden veel goede lezingen gehouden met de daarbij behorende sprekers. Ook hier mochten wij ons verheugen op veel interesse in de door ons tentoongestelde producten (lineaire eenheden en lineaire geleidingen). Wij  hebben een aantal zeer interessante gesprekken mogen voeren die naar alle waarschijnlijkheid de basis gaan vormen van succesvolle samenwerkingen.

 

                             

 

 

Mocht u aan de hand van deze evenementen nog vragen hebben over wat voor u kunnen betekenen in de lineaire techniek neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Indien gewenst komen wij ook graag een keer vrijblijvend bij u langs om eens nader kennis te maken. Wij laten ons graag al tijdens de ontwerpfase bij uw project betrekken zodat wij u de juiste adviezen kunnen geven en producten aanbieden die het beste bij uw project passen. Hierdoor kan men veel tijdwinst boeken door direct de juiste 
Omdat wij een eigen engineerings- en productieafdeling hebben zijn wij zeer flexibel en kunnen wij u daar waar nodig is maatwerk aanbieden.

 


 


Nauwkeurig en herherhalings-
nauwkeurigheid

Wat is het verschil tussen nauwkeurigheid (juistheid) en herhalingsnauwkeurigheid (precisie)?

 

Er zijn talloze manieren om lineaire positionering zoals spindelaandrijving, tandriemaandrijving en tandheugelsystemen in te delen, echter de terminologie kan soms verwarrend zijn.

Lees meer >>


 

Homepage Almotion
Pneumatiek en lineaire eenheden

 


 

 Homepage Lineaire geleidingen