Datum: 18-3-2015

 

Almotion staat dit jaar weer op de Hannover Messe, die gehouden wordt van 13 april tot 17 april. De Hannover Messe is internationaal de belangrijkste en grootste vakbeurs op het gebied van industrie en techniek.
 
Hier worden 10 vakbeurzen op één plaats verenigd:
 
- Industrial Automation
- Motion 
- Drive & Automation (MDA), Energy 
- Wind
- MobiliTec 
- Digital Factory 
- ComVac 
- Industrial Supply 
- SurfaceTechnology  
- Research & Technology.
 
​Na een zeer succesvolle editie in 2014 met maar liefst 5.000 exposanten uit meer dan 100 landen, 180.000 internationale vakbezoekers en 4.2 miljoen zakelijke contacten is dit “the place to be” voor de industrie in 2015.
 
Als exposant kunnen wij onze relaties de mogelijkheid bieden om zich in te schrijven voor een gratis toegangskaart. Als u hier klikt, komt u direct terecht bij het inschrijfformulier. De ticketcode is al ingevuld, dus u kunt meteen door naar het volgende scherm. Daar kunt u uw persoonlijke gegevens invullen. De rest van de inschrijving spreekt voor zich.
 
Almotion staat in hal 17 op stand A37. We begroeten u graag op onze stand en onder het genot van een kop koffie of thee praten wij u graag bij over onze lineaire eenheden.
 


 


Nauwkeurig en herherhalings-
nauwkeurigheid

Wat is het verschil tussen nauwkeurigheid (juistheid) en herhalingsnauwkeurigheid (precisie)?

 

Er zijn talloze manieren om lineaire positionering zoals spindelaandrijving, tandriemaandrijving en tandheugelsystemen in te delen, echter de terminologie kan soms verwarrend zijn.

Lees meer >>


 

Homepage Almotion
Pneumatiek en lineaire eenheden

 


 

 Homepage Lineaire geleidingen