Datum: 24-3-2016

 

Lineairtechniek® succesvol!

 

Lineairtechniek® by Almotion stond op de Technishow 2016 in Hal 11, stand nummer D007 in Jaarbeurs Utrecht van 15 t/m 18 maart 2016.

 

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die onze stand bezocht heeft op Technishow 2016.

 

Dank zij u is de Technishow een groot succes geworden. Wij hebben met u constructieve en interessante gesprekken kunnen voeren die ongetwijfeld de basis gaan vormen voor succesvolle samenwerkingen. Immers samen innoveren = samen winst creëren.

 

Wij, het team van Almotion, kijken terug op een succesvolle beurs en verheugen ons er op om de nieuwe en bestaande partnerschappen de komende tijd verder te ontwikkelen en te verdiepen.

Almotion en Lineairtechniek® heeft diverse websites om u nog beter van dienst te zijn:

 

De juiste oplossingen vinden en/of het begeleiden  van een proces, passend bij u als klant, zijn de belangrijkste punten voor het team van Almotion. U zoekt tenslotte geen leverancier maar een partner in lineairtechniek.  Telefoon: +31 (0)488-480 858 of mail naar: info@almotion.nl .

Facts

 

De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

Het aantal bezoekers is met 4,6 procent gegroeid. Vorige week kwamen 42.396 mensen in de Utrechtse Jaarbeurs naar de nieuwste ontwikkelingen kijken.

   

  

 

 


 


Nauwkeurig en herherhalings-
nauwkeurigheid

Wat is het verschil tussen nauwkeurigheid (juistheid) en herhalingsnauwkeurigheid (precisie)?

 

Er zijn talloze manieren om lineaire positionering zoals spindelaandrijving, tandriemaandrijving en tandheugelsystemen in te delen, echter de terminologie kan soms verwarrend zijn.

Lees meer >>


 

Homepage Almotion
Pneumatiek en lineaire eenheden

 


 

 Homepage Lineaire geleidingen